Wijkagent Henk Willemsen roept via DoesburgDirect.nl mensen op om contact op te nemen met de politie wanneer ze iets weten over de mishandelde pony die woensdagochtend om 08.45 uur dood werd aangetroffen op de Parallelweg in Angerlo. De politie is op zoek naar getuigen in de hoop deze lafhartige dierenmoord op te lossen.

 

Woensdagochtend omstreeks 08.45 uur werd op de Parallelweg in Angerlo een dode pony aangetroffen in een weiland. De pony bleek op een gewelddadige manier om het leven te zijn gebracht.

 

De politie doet onderzoek naar de omstandigheden en de verdachte(n), en wordt ondersteund door de afdeling forensische opsporing. De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk zijn er in de dagen voor de gewelddadige dood van de pony zaken opgevallen op de Parallelweg, tegenover de nieuwe wijk Beinum-West. Hiernaar is de politie ook geïnteresseerd.

 

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.