Pop-up concert MDVS Doesburg buiten op Gildehof

Zondag 7 oktober is het weer Culturele Zondag in Doesburg. Deze zondagmiddag zal muzikaal aangekleed worden met een concert van MDVS Doesburg.

Het harmonieorkest van de Doesburgse muziekvereniging zal om 14.30 uur een concert buiten in het Gildehof aan de Meipoortstraat geven. Voor het orkest een nieuwe verrassende locatie binnen Doesburg om een pop-up concert te geven.

Natuurlijk is iedereen welkom bij dit gratis concert met het thema Amerika. Er zullen verschillende muziekstukken uit de verschillende Amerikaanse delen gespeeld gaan worden. Swingend, bombastisch en herkenbaar.

Met het Gildecafé is afgesproken dat bij regen bij hen binnen gespeeld kan worden, zodat het concert sowieso doorgaat. MDVS nodigt iedereen uit op zondag 7 oktober om 14.30 uur bij het Gildecafé in het Gildehof te Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑