Van woensdag 11 juli tot en met zaterdag 14 juli zijn er tijdens Doesburg Binnenste Buiten diverse band en andere muziekoptredens op verschillende locaties in de stad. Een overzicht met alle bands op een rij.

Donderdag 12 juli 20:00 De Waag:

Gimme Shelter: Stones tribute band

Afgelopen maart had De Waag al eens een bijna-echte wereldartiest op het programma. De Neil Young tribute van Henri de Vries verbaasde toen vriend en vijand met een niet van echt te onderscheiden sound en vibe. Op donderdag 12 juli doet Rolling Stones tribute-band Gimme Shelter dit kunstje nog eens dunnetjes over. Het Dagblad van het Noorden schreef over deze band: ‘De beste Rolling Stones coverband … Gimme Shelter en de echte Stones zijn allebei ‘still going strong.’

Vrijdag 13 juli 20:00 De Waag:

5th Wheel: vijf prettig gestoorde jongens

De jongens van 5th Wheel brengen hun versie van hits uit de jaren 60, 70 en 80 met enthousiasme en gevoel. Of het nu een feesttent is, een bruiloft of een kroeg, 5th Wheel dompelt zijn publiek steevast onder in een hopeloze maar fantastische heimwee naar vervlogen jaren. Met covers van Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en veel, heel veel anderen zorgt 5th Wheel, vijf prettig gestoorde jongens, gegarandeerd voor een volle dansvloer.

Zaterdag 14 juli 20:00 De Waag :

The Jibs: schatbewaarder van de sixtiesrock

Niemand weet of het echt waar is dat de Doesburgse Jibs de op-een-na-oudste rockband van Nederland zijn (de oudste zou dan de Golden Earring zijn), maar één ding staat als een paal boven water: The Jibs zijn ook vandaag nog de onovertroffen oude garde van de rockmuziek.

Vrijdag en zaterdag op het plein vanaf 20:00

Vincenzo, Mental Theo en DJ Bee

Mental Theo presenteerde een aantal jaar televisieprogramma’s voor TMF onder titels als Mental Theo On The Road en de Mental Popquizz. Kort daarna is hij begonnen met het SBS6-programma MotorXperience en kreeg hij zijn eigen radioprogramma op nieuwkomer Slam!FM.. Eind 2017 was Mental Theo te zien in het RTL 5 programma Celebrity City Trip. Vincenzo kennen we door zijn deelname aan The Voice of Holland 2017.

Het is Aloys Seegers van Alfun gelukt deze grote namen aan te trekken voor het Pleinfeest tijdens Doesburg Binnenste Buiten. Tijdens het Pleinfeest verzorgen op de andere dagen de dj’s Bee en de ‘Doesburg Goes Foute Party’ van Q Music de muziek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.