Raad aantal lampjes kerstboom Gasthuiskerk en win vrijkaarten

Wie exact kan raden hoeveel lampjes er in de Kerstbomen in Gasthuiskerk Doesburg hangen, wint twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. Ook wie denkt te weten hoeveel meter snoer daarvoor nodig is, wint twee vrijkaarten.

Bent u erbij bij de Singalong met Zwaan Stam op zaterdag 16 december of het concert van Gut Feelings op zondag 17 december, dan kunt u alvast gaan tellen. Op zondag 24 december is er een laatste herkansing tijdens het gratis toegankelijke Kerstspel.

Wie in december Gasthuiskerk Doesburg bezoekt, geniet niet alleen van het gezellige en stemmige Kerstprogramma, maar ook van de schitterende Kerstversiering. Er zijn maar weinig plekjes in het toch al zo mooie Doesburg waar een verlichte Kerstboom zo goed tot zijn recht komt.

Zowel in de grote zaal als in de foyer staat een Kerstboom, en het aanbrengen van de lampjes is voor de mensen van de Gasthuiskerk een grote uitdaging. Letterlijk duizenden lampjes en honderden meters snoer zijn nodig om het gewenste effect te bereiken.

Stuur een e-mailbericht met als onderwerp KERST naar info@gasthuiskerkdoesburg.nl met daarin het door u getelde aantal lampjes of het aantal meters snoer. Vermeld ook uw naam en telefoonnummer.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑