Rotra behoudt predicaat ‘Koninklijk’

Koning Willem-Alexander heeft op aanbeveling van het Ministerie van EZ de nieuwe Rotra-organisatie, moedermaatschappij Rotrexma Holding BV, het predicaat ‘Koninklijk’ gegeven. Daarmee behoudt de Doesburgse transporteur deze bijzondere vermelding.

Rotra laat weten dat het Koninklijk Huis het predicaat heeft bevestigd. ‘Voor de bestendiging van het predicaat is afgelopen jaar een nieuwe procedure gestart, waarbij Koning Willem-Alexander op aanbeveling van het Ministerie van EZ het predicaat opnieuw heeft toegekend aan onze nieuwe Rotra organisatie. Een geweldige erkenning en gevoel van trots en dankbaarheid voor ons bedrijf, onze medewerkers en onze klanten’, laat het Doesburgse bedrijf weten op sociale media.

Om in aanmerking te komen voor het predicaat Koninklijk moet een organisatie een belangrijke plaats innemen in het vakgebied, van landelijke betekenis zijn en tenminste honderd jaar bestaan en van onbesproken gedrag zijn.

‘Voor ons familiebedrijf de ultieme bekroning van meer dan 100 jaar en 4 generaties ondernemerschap in transport en logistiek’, aldus Rotra.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

2 reacties

  1. Hans Verhoef

    Van harte gefeliciteerd met
    dit succes.
    Dit is de KROON op jullie werk.

  2. Francien Loverink-Haanappel

    Ons mooie stadje moet mede door ROTRA groots op de kaart blijven !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑