Rotra gaat samenwerking met De Graafschap evalueren

Rotra in Doesburg weet nog niet of het volgend seizoen sponsor is van De Graafschap. Het transportbedrijf was afgelopen seizoen shirtsponsor en gaat binnenkort de samenwerking met De Graafschap evalueren. ‘Of en in welke vorm we De Graafschap volgend seizoen gaan ondersteunen is nog niet bekend’, aldus Guus van Groningen van Rotra.

 

Daags na de degradatie van De Graafschap naar de Jupiler League laat Van Groningen desgevraagd weten het bijzonder vervelend te vinden dat De Graafschap volgend seizoen een niveau lager speelt.

 

We steunen De Graafschap inmiddels enkele jaren met Rotra en voelen ons prima thuis bij deze sympathieke club. We vinden ook dat een club als De Graafschap thuishoort op het hoogste niveau, echter hebben ze dit het afgelopen seizoen helaas niet kunnen waarmaken op het veld. Dit heeft consequenties voor de ontwikkeling van de club en daarmee de sponsors. Er is minder media-aandacht voor de clubs op een lager niveau en de begroting zal worden teruggeschroefd’, aldus Van Groningen.

 

Van Groningen vervolgt: ‘We werken met Rotra met een jaarcontract met De Graafschap en de samenwerking zal zoals altijd aan het eind van ieder seizoen worden geëvalueerd. Dit gaat nog plaatsvinden dus of en in welke vorm we De Graafschap volgend seizoen gaan ondersteunen is nog niet bekend. We hopen in ieder geval dat De Graafschap zo spoedig mogelijk terugkeert op het hoogste niveau, waar het ons inziens thuis hoort. Dat verdienen de vele mensen en fans die De Graafschap iedere thuiswedstrijd steunen’.

1 reactie

  1. Machiel

    Laat je club maar in steek…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑