Koninklijke Rotra uit Doesburg is genomineerd voor de Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year Award 2013. Dit heeft de nominatiecommissie bekend gemaakt. Uit de vele kandidaten zijn de genomineerden op basis van bedrijfsbezoeken en een bedrijfsverslag geselecteerd voor de Award.

 

Op 3 september volgt de jurydag bij Ernst & Young in Amsterdam waar een deskundige jury onder leiding van Hans Biesheuvel, (Voorzitter MKB Nederland) een definitief oordeel zal vellen.

 

De Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award is een jaarlijks georganiseerde verkiezing waarbij de winnaars worden bekroond met de meest prestigieuze Award op het gebied van ondernemerschap. Voorwaarde om voor de Accelerating Award in aanmerking te komen is een gerealiseerde omzetgroei gedurende de laatste 3 jaar, een bedrijfsgrootte van minimaal 50 medewerkers en jaaromzet van tenminste 20 miljoen euro.

 

‘Kortom, een eervolle erkenning voor de prestaties van ondernemers met een sterke positie en ontwikkeling in hun branche en/of regio. De Award wordt uitgereikt in ruim 50 landen wereldwijd’, aldus Rotra in een persbericht.