De Roundabout Jazz Band speelt op maandag 4 februari om 19.30 uur in het Jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. De band speelt jazz in de ‘oude stijl’. De entree is gratis en de het optreden begint om 19.30 uur.

Het gezelschap komt uit de wijde omgeving van (roundabout) Deventer. Zonder slagwerker wordt de sound van de band licht en transparant.

De bezetting van trompet, klarinet en altsax, trombone, banjo en tuba wordt aangevuld met zang. Het repertoire komt uit New Orleans, Chicago, de revival jazz en Engelse ‘trad’.

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap.

De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.