De nieuwe pindakaaslijn van Delikasa valt in de smaak. De potten vliegen de winkel uit. Afgelopen zaterdag mochten kinderen zelf een pindakaaspot vullen.

Sinds vorige week verkoop Delikasa pindakaas, afkomstig van de Pindakaaswinkel in Amsterdam. Eigenaresse Marja Aarts heeft potten met 6 verschillende smaken ingekocht, die in haar winkel in de Kerkstraat te koop wordt aangeboden.

Er smaakcombinatie zijn pindakaas met kokos en zeezout, pindakaas met chilipeper en citroengras, pindakaas met witte chocolade en pindastukjes, en pindakaas met zeezout en karamel. Die laatste combinatie was zo in trek dat het binnen enkele was uitverkocht.

De pindakaas staat bekend als gezond omdat er kokosolie wordt gebruikt en geen suikers worden toegevoegd. Zo is er ook pindakaas ‘sport’, een pindakaas met plantaardig eiwit.

Kinderen mochten afgelopen zaterdag zelf een potje pindakaas vullen. Aarts spreekt van een run op de pindakaaspotten denkt dat de pindakaaslijn een goede aanvulling is op het assortiment van haar delicatessenzaak.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.