Zilverschoon weg uit Doesburg, ‘De Timmi’ erin

Zilverschoon Sieraden en Kunst in Doesburg is gestopt. Het pand in de Kerkstraat is afgeplakt en wordt gereed gemaakt voor een nieuwe huurder, atelier en galerie “De Timmi”.

Sinds een week of twee heeft Zilverschoon Doesburg verlaten.  Han en Janny Jaspers hebben het pand gekocht van de vorige eigenaren Nienke Menalda en Guido Hengeveld.

‘Midden augustus hebben wij dit pand overgenomen en zijn nu aan het inrichten. Han is extern werkzaam, Janny is autonoom beeldend kunstenaar en bezig met de voorbereiding voor een vernieuwd atelier met een nieuwe naam: ‘ de Timmi’’, aldus Janny Jaspers.

Jaspers vervolgt: ‘De bedoeling is dat de Timmi een open atelier wordt waar mensen kunnen werken met diverse kunstvormen. Het conceptuele staat centraal. Uitproberen, onderzoeken, jezelf verrassen, van elkaar leren, met elkaar werken of individueel. Het kan allemaal’.

Het is de bedoeling dat we in oktober gaan starten; afhankelijk van de belangstelling zullen de tijden worden ingevuld.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑