Netwerkclub Hanzegilde houdt op 26 januari de eerste thema-avond van het jaar. Deze gaat over gezondheid en wordt verzorgd door fysiotherapeut en ondernemer Samuel Derkse.

‘Alle plannen realiseren vraagt om een goede gezondheid. Nu is gezondheid zeker niet maakbaar, maar wel beïnvloedbaar. En hoe je het kunt beïnvloeden, dat hoor je op de eerste thema avond van het jaar: Gezondheid in 2017. De thema avond wordt gegeven door Samuel Derkse’, aldus Ilse Schrijver van Hanzegilde.

Tijdens de avond leren aanwezigen hoe je positief kunt omgaan met je gezondheid. Naast dat Samuel inhoud weet te combineren met persoonlijke betrokkenheid krijgen gezoekers:

  • Inzicht in je eigen grenzen
  • Kennis hoe je kunt werken aan je lichamelijke gezondheid
  • Inzicht in je mentale welbevinden
  • Kennis over de relatie tussen gezondheid en zingeving
  • Inzicht in hoe je de kwaliteit van je leven positief kunt beïnvloeden
  • De kans om mee te doen met oefeningen, netwerken

De thema avond is op 26 januari en duurt van 19.30 tot 22.00 bij Hanzegilde in de Kerkstraat 15 in Doesuburg. De thema-avond wordt aangeboden door Hanzegilde en is daarom gratis voor de deelnemers. Opgeven kan door een mail te sturen naar ilse@hanze-gilde.nl.

Samuel Derkse is fysiotherapeut en sinds 2013 eigenaar van fysiotherapiepraktijk De Veerpoort. Hij heeft een holistische visie op gezondheid. Volgens hem bestaat de mens uit meerdere dimensies die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Dit is de reden dat hij samenwerking heeft gezocht met diverse andere disciplines. Hierbij staan, net als in zijn praktijk, de kwaliteiten: innovatie, eerlijkheid. resultaatgericht, duurzaamheid, eenvoud en transparantie voorop.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.