Lijstenmaker en kroonluchterleverancier Het Pakhuys in Doesburg speelt handig in op de Franse weken bij buurman De Bonte Hond. Het Pakhuys biedt bezoekers de komende tijd korting op Franse kroonluchters en antieke Franse spiegels.

Vorige week kondigde De Bonte Hond aan dat het vanaf zondag 15 januari tot en met 11 maart Festival de France heeft, een periode waarin Frankrijk centraal staat.

Voor Ronnie Hendriksen van Het Pakhuys reden om bezoekers gedurende die periode korting aan te bieden op bepaalde producten. Het Pakhuys is gevestigd aan de Roggestraat 18 naast De Bonte Hond en Zilversmederij Blok.

Het Pakhuys is op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Verder is de winkel ook geopend tijdens de Culturele Zondag in Doesburg. Daarnaast gaan de deuren open op afspraak.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.