Doesburg heeft er een snackbar bij. Niet zomaar een snackbar, maar een Italiaanse cafetaria met diverse Zuid-Europese specialiteiten.

In de Ooipoortstraat waar tot maart cafetaria Het Snackhuys zat, zit nu Sapori bij Tarek. De zaak wordt gerund door de Arnhemse ondernemer Tarik Elsayed.

In het assortiment onder andere verse pizza’s, gerechten uit de tajine (Marokkaanse stoofpan), pasta’s en döner. Maar ook friet en Hollandse snacks, al maakt dit maar een klein deel van het assortiment uit.

Sapori bij Tarek is zaterdag 10 juni open gegaan. Mede door de Hanzefeesten was het er behoorlijk druk op het terras voor de zaak. De cafetaria is dagelijks vanaf 12.00 uur open, behalve op maandag. Dan is de eetgelegenheid gesloten.

‘We werken met verse ingrediënten en de gerechten worden voor het oog van de gasten in de zaak gemaakt. Naast afhaal is er ook ruimte om gerechten bij ons binnen of buiten op het terras te nuttigen’, aldus Judith Tiemessen, medewerker van Sapori bij Tarek en vriendin van de eigenaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.