Autoliefhebbers opgelet. Onlangs introduceerden Only for Men een spraakmakende samenwerking met Donkervoort Automobielen: de ‘Donkervoort Wear ‘. Op 24 juni komen Donkervoort auto’s naar Doesburg, naar de Mensperience Store aan de Barend Ubbinkweg.

De Donkervoort Wear is een exclusieve, casual chique kledinglijn voor mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort. Maar bij die kledinglijn blijft het niet. Donkervoort komt nóg dichterbij!

Op zaterdag 24 juni komt de Donkervoort Touring Club de Hanzestedenrally rijden rondom Doesburg. Ze rijden een unieke route van circa 100 kilometer langs diverse Hanzesteden. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn de Donkervoort auto’s te bezichtigen op de parkeerplaats van de Mensperience Store in Doesburg. 

De eerste Donkervoort Wear collectie door Only for Men bestaat uit colberts, truien, overhemden en polo’s, die de karakteristieke merkwaarden van beiden merken reflecteren. In de voorjaarscollectie vind je ook een speciale RS polo die verwijst naar de splinternieuwe Donkervoort D8 GTO RS.

Ook zijn er een aantal ‘Donkervoort Icons’ in de collectie opgenomen, die het echte Donkervoort-gevoel nog verder onderstrepen. Een opvallend item uit deze Icons Collection is bijvoorbeeld een lichtgewicht colbert, welke geheel kreukvrij blijft in elke situatie. De drager van dit jasje stapt – ook na het vertonen van zijn stuurmanskunsten tijdens een uitdagende toertocht – weer volledig representatief uit zijn Donkervoort.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.