Sportclub Doesburg gaat komende tijd op de sportaccommodatie aan de Looiersweg voetballen. Dit vanwege de bouw van de nieuwe accommodatie aan de Oranjesingel. De verhuizing gaat vanaf maandag 16 februari in.

 

Momenteel wordt er gewerkt aan het opknappen en opfrissen van de kantine, kleedkamers en overige ruimtes op de Looiersweg. De gemeente is gestart met het speelklaar maken van de velden. Eind januari of begin februari wordt alle inventaris vanuit kantine, bestuurskamer, washok, spelershome en materialenhok van de accommodatie aan de Oranjesingel overgebracht naar de Looiersweg.

 

In de periode vanaf nu tot en met zondag 15 februari kan er in de avonden niet getraind worden op sportpark Oranjesingel. Dit omdat de lichtinstallatie gedeeltelijk defect en onveilig is, en omdat de ketel voor twee kleedkamers op sterven na dood is.

 

Hoelang de voetballers van Sportclub Doesburg op de velden aan de Looiersweg moeten spelen, is niet bekend. De komende tijd zal er meer bekend worden over de bouwplannen en de bijbehorende planningen van de nieuwe accommodatie van Sportclub Doesburg.