Als start van het schilderseizoen presenteert De Schilderschool in samenwerking met Hotel Doesburg en Pianist Peter Smeitink: schilderen aan de IJssel. Op dinsdag 9 september kan er vanaf 10.30 uur tot 15.00 uur geschilderd worden op live piano muziek van Peter Smeitink vanaf het panoramaterras bij Hotel Doesburg.

 

De docenten Lies Halfwerk en  André Bikker van De Schilderschool zijn aanwezig voor demonstraties en praktische adviezen. De dag duurt tot 15.00 uur en vanaf 13.00 uur kan er voor het laatst gestart worden. Hotel Doesburg zorgt voor koffie thee en voor wie wil een heerlijke lunch.

 

‘We houden de kosten voor deze dag zo laag mogelijk door een basispakket aan te bieden. Het schilderen, ontvangst met koffie/thee en appelgebak, live pianomuziek en de begeleiding wordt aangeboden voor 20 euro. Daarin zit ook papier, verf, schilderezels en gebruik van penselen’, aldus Andre Bikker van De Schilderschool.

 

Deelnemers bepalen zelf hoe lang ze schilderen en of ze zelf een schilderdoek meenemen of er een kopen. Hotel Doesburg biedt ter plekke een arrangement aan voor wie daar wil lunchen en een aantal consumpties wil gebruiken.

 

Schilder aan IJssel is de aftrap van het nieuwe cursusseizoen. De derde week van september starten alle cursusgroepen weer. Dit jaar nieuw in het aanbod een beginnersgroep op dinsdagavond om 19.30 uur en op maandagochtend gemengde technieken om 9.30 uur begeleid door Lies Halfwerk.

 

Daarnaast zijn de bestaande groepen weer in de lucht verzorgd door docent André Bikker. Opgeven voor schilderen aan de IJssel of een gratis proefles kan door te bellen naar 0313 4384 70 of te mailen naar info@schilderschool.info.

photo-293