Café Du Midi in Doesburg houdt op donderdag 14 maart weer een schnitzelavond. Dan komt de fameuze schnitzelbakker Gerrit Aaldering naar het Doesburgse horecabedrijf om de lekkernij te bereiden.

De schnitzels van Aaldering zijn even lekker als beroemd. Aaldering runde jaren restaurant De Roskam aan de Zomerweg in het buitengebied. Voor velen beter bekend als ‘De Kniep’. Daar stond de schnitzel steevast op het menu.

Met regelmaat schuift kok Aaldering aan in de keuken van Du Midi om zijn specialiteiten te tonen. Op donderdagavond 14 maart bakt hij schnitzels die worden geserveerd met gebakken aardappels en zelf gemaakte rode kool, waar Aaldering om bekend staat.

Om aan te schuiven voor een heerlijke schnitzel is het verstandig om op tijd te reserveren. Dat kan door te mailen naar info@dumidi.nl.

Café Du Midi is gevestigd aan de Meipoortstraat 1-3 op de driesprong in het centrum van de stad. De zaak wordt gerund door Henk Ter Stege.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.