Gerrit Aaldering, die jaren een restaurant runde en bekend stond om zijn schnitzels, bakt donderdag 12 oktober zijn vleesspecialiteiten bij Café Du Midi. Volgens Henk ter Stege van DuMidi zijn de schnitzels ‘ouderwets lekker’.

‘De schnitzels van Gerrit zijn zo bijzonder omdat hij ze ter plekke paneert en ze bakt in de pan. Deze schnitzels zijn ouderwets lekker en de meeste gasten komen speciaal voor het lekkere eerlijke eten wat Gerrit maakt. De sfeer is ook altijd gezellig en voor vele een feest van herkenning omdat er veel “oude” gasten en oud personeel komt op zo’n avond’, aldus Henk ter Stege.

De schnitzels worden donderdagavond 12 oktober geserveerd bij DuMidi. De schnitzels kosten 14,50 per persoon en worden geserveerd met gebakken aardappeltjes en verse groenten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.