Floor Gerritsma, schrijfster van het boek ‘De doe-het-zelf-retraite’, is zaterdag 25 mei aanwezig bij Boek en Buro. Van 15.30 tot 16.30 uur houdt ze een signeersessie voor haar nieuwe boek.

Floor is de dochter van Dr. Gerritsma, die veel Doesburgers nog zullen kennen als KNO-arts in Doetinchem. Zij debuteerde onlangs met ‘De doe-het-zelf-retraite’, een literaire roman.

De boekbeschrijving luidt: ‘De doe-het-zelf-retraite inspireert en ontroert in een bijzondere mix van humor, ernst en emotie. De vragen van Roos zijn prikkelend en raak en resoneren in het hoofd van de lezer. Een genot om te lezen, ook voor wie nog even niet alleen durft te zijn.

Boek en Buro is gevestigd in de Kerkstraat 32. Floot Gerritsma is er met haar vader, die haar begeleidt tijdens signeersessies door de Achterhoek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.