Peter-Paul Tazelaar, tot voor kort eigenaar van Hapas & Tapas bij de Bouche, is afgelopen weekend in een hospice overleden. Tazelaar was ongeneeslijk ziek en verkocht vanwege zijn ziekte het restaurant dit voorjaar.

Het overlijden van Tazelaar is bekendgemaakt door Hapas & Taps bij de Bouche. Tazelaar leed aan kanker en verkocht daardoor noodgedwongen zijn restaurant per april dit jaar.

Begin dit jaar was hij nog aanwezig tijdens de bekendmaking van de Doesburgse prijs ‘Ondernemer van het Jaar’. Vanwege de vliegende start van Hapas & Tapas bij de Bouche in 2018 werd de eetgelegenheid in de Boekholtstraat maandwinnaar en was daardoor automatisch geplaatst voor de finale. Begin februari dit jaar was hij nog aanwezig bij de bekendmaking van de ondernemersprijs en kreeg hij als een van de maandwinnaars een cadeau uitgereikt.

Vanwege de uitvaart van Peter-Paul Tazelaar is Hapas & Tapas bij de Bouche vrijdag gesloten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.