Schrijver en dichter Toon Tellegen treedt op zondagmiddag 29 januari op in de Gasthuiskerk. Zijn voordracht begint om 15.00 uur.

Tijdens de week van de poëzie, op zondagmiddag 29 januari om 15.00 uur komt Toon Tellegen in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.

In zijn programma “Hemels en Vergeefs” (titel van een bundel uit 2008) staat de poëzie centraal en weet Tellegen daarin lyrische bevlogenheid en absurdisme te verenigen. De muziek van gitariste Corrie van Binsbergen en pianist Albert van Veenendaal past daar heel goed bij.

De kerk is open om 14.30 uur en de toegangsprijs bedraagt 15,00 euro. Vanaf 14.45 uur krijgen jongeren tot 21 jaar op vertoon van hun legitimatiebewijs 50 procent korting. Reserveren is aanbevolen en kan via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.