Zes Doesburgse horecabedrijven nemen op 14 mei deel aan de WijnSpijs Wandeling. Dit is een wandeling waarbij deelnemers bij elk bedrijf een hapje en een drankje krijgen.

De deelnemende horecabedrijven zijn Caldo e Freddo, De Bonte Hond, De Liefde, Het Arsenaal, De Waag en Stadshotel Doesburg.

De wandeling begint om 12.00 uur en gaat door tot 17.00 uur. Deelnemers kopen vooraf online een ticket bij WijnSpijs Wandeling en krijgen een stempelkaart thuis gestuurd. Daarna kunnen ze om 12.00 uur starten bij het eerste bedrijf.

Per bedrijf wordt een gerechtje en een bijpassend glas drank geserveerd. Tussen het restaurantbezoek door kunnen deelnemers wandelen door de stad. Op deze manier leren ze een stad niet alleen culinair maar ook architectonisch kennen.

Een deelnemerskaart kost 55 euro per persoon. Omgerekend is dat nog geen tien euro voor een gerecht en een drankje per deelnemend horecabedrijf.

De hoofdredacteur van DoesburgDirect.nl deed vorig jaar mee aan de WijnSpijs Wandeling in Hengelo. In de video zie je een impressie.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias enBrasserie Het Zesde Zintuig.