Sean Shibe op Gitartistenpodium in Gasthuiskerk

Op zondag 24 september om 15.00 uur is de Schotse gitarist Sean Shibe de eerste gitarist in het nieuwe seizoen van het Gasthuiskerk Gitaristenpodium. Shibe was ooit de jongste student aan het Royal Conservatoire of Scotland. Zijn masterstudie volgt hij in Graz bij Paolo Pegoraro.

Shibe gaf recitals Engeland, China, Nederland, Duitsland, Italië, Hongarije en Liechtenstein en was te zien en te horen op de BBC en andere Europese radio- en televisiezenders. Shibe geeft in Gasthuiskerk Doesburg een solo-recital.

Shibe (1992) begon op 7-jarige leeftijd met gitaarspelen. Hij speelde voor de Dalai Lama en werd uitgenodigd om een masterclass te volgen bij Leo Brouwer. Een recensent van de Engele krant ‘The Herald’ schreef over hem: ‘De beste akoestisch gitarist die ik ooit heb gehoord. Onthoud die naam, hij wordt beroemd!’

Het optreden op zondag 24 september begint om 15.00 uur. Een toegangskaart kost 15 euro en is te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑