De eerstvolgende informele netwerkbijeenkomst Open Coffee Doesburg vindt plaats op woensdag 7 september. Het gaat om de eerste bijeenkomst na de zomerstop en de vijftiende in totaal tot nu toe. De netwerkbijeenkomst wordt gehouden in Gasthuis du Soleil en begint op 7 september om 08.30 uur.


Op dit moment hebben zich al diverse ondernemers en ondernemende Doesburgers ingeschreven voor Open Coffee Doesburg, zo is te lezen op de website van Open Coffee Doesburg. Inschrijven is echter niet noodzakelijk. Wie op het laatste moment beslist om aanwezig te zijn, kan op 7 september vanaf 08.30 uur binnentreden in Gasthuis du Soleil.


Op 7 september vindt de eerste Open Coffee Doesburg plaats sinds twee maanden afwezigheid vanwege zomerreces. De komende maanden vindt de netwerkbijeenkomst op elke eerste woensdag van de maand weer plaats.


Na 7 september gaat het om 5 oktober, 2 november en 7 december. Telkens gaat de deur om 08.30 uur voor een bak koffie en een gesprek met collega-ondernemers. Iedereen is welkom bij Open Coffee Doesburg, van ondernemers, consultants, ICT’ers tot middenstanders uit Doesburg en directe omgeving.


Open Coffee Doesburg is een initiatief van JRS Bedrijfssupport en Logict. Dezelfde initiatiefnemers stonden aan de wieg van de eerste ondernemersbeurs van Doesburg in mei dit jaar; Doesburg Onderneemt. Dit evenement is direct het gevolg van Open Coffee Doesburg dat in maart 2010 van start ging in Doesburg.