Breedtesport Doesburg en 0313 Doesburg bieden basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingsactiviteiten van sport- en creatieve organisaties. Om de start in te luiden wordt een tekenwedstrijd georganiseerd. Acht tekeningen zijn genomineerd. De winnende tekening siert binnenkort het Sjors scholenboekje in Doesburg en wint een sportief of creatief feestje met de hele klas. Stemmen kan op www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl en klik op activiteiten.

 

De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2015 – 2016 te fabriceren. Er zijn 293 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg en 0313 Doesburg.

 

Acht tekeningen zijn genomineerd. De wedstrijd heeft twee categorieën en daarom twee prijzen. Categorie één bestaat uit vier tekeningen van groep 3 tot en met 5. Van elke school één. Categorie twee bestaat uit vier tekeningen uit groep 6 tot en met 8, ook van elke school één.

 

Vanaf 11 september tot woensdag 16 september mag iedereen op de website www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl  stemmen op één van de acht genomineerden. Klik op activiteiten en dan op de button van de tekenwedstrijd. De tekeningen met de meeste stemmen komen op de voorkant of achterkant van het Sjors Scholenboekje en winnen voor de hele klas een sportieve of creatieve activiteit.

 

De 8 tekeningen zijn van:

Robin Bean Groep 3 De Wetelaar

Sandy Sawan Groep 6 Horizon Ooi

Azra Kocak      Groep 5 Horizon Ooi

Julia Nooteboom Groep 8 Anne Frank

Mats van Etten Groep 6 De Wetelaar

Merle Lambek Groep 4 Anne Frank

Navaro Groep 5 Horizon Stad

Noa Eggink groep 8 Horizon Stad

 

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij 0313 Doesburg via s.nijhof@cambio.nl. Op www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl  is meer informatie te vinden over Sjors Sportief en Sjors Creatief.