Skin-Xperience van Birgit Kruger houdt op 25 september bij de Buurtacademie in Doesburg een informatieavond over het Cleanse&Revitalise lichaamsreinigingsprogramma. De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Dit eenvoudig te volgen programma zorgt ervoor dat je je lichaam weer helemaal in balans brengt. Slanker en een mooie huid in 11 dagen, belooft Kruger.

‘Het bijzondere van het Cleanse & Revitalise detox programma is dat het ervoor zorgt dat je je binnen 11 dagen beter voelt en beter uitziet. Je moet Cleanse & Revitalise dan ook zien als de start van een nieuwe gezondere levensstijl. Het is een zogenaamde milde detoxkuur, waarbij extra gezond eten, gecombineerd met voedingssupplementen centraal staat’, aldus Birgit Kruger.

Het programma is ook bedoeld voor mensen die last hebben van gezondheidsklachten en huid- en darmproblemen. Te denken valt aan weinig energie, stressgevoelig, overgewicht, slaapstoornissen, terugkerende hoofdpijn, slechte stoelgang, slepende verkoudheid, maar ook aanhoudende menstruatieklachten, overgang gerelateerde klachten, hormoonklachten en huidklachten.

Tijdens de informatieavond op 25 september wordt een toelichting gegeven over hoe het programma werkt en wat het voor jou persoonlijk kan doen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het maken van een gratis collagenoson huidscan.

De informatieavond wordt kosteloos aangeboden door Skin-Xperience. Aanmelden kan via info@verbeterjehuidnu.nl of 0313-476372.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.