Wie een leuk muzikaal uitje wil in Doesburg, kan zondag 5 november terecht bij het jaarlijkse slagwerkconcert van MDVS Doesburg. De malletband van Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg geeft dan een concert samen met 3 andere verenigingen.

Het concert begint om 14.00 uur in het St. Martinus Atrium te Doesburg. Dit jaar is het inmiddels traditionele slagwerkconcert samen met de Malletband Nieuw Leven uit Steenderen, de slagwerkgroep Door Eendracht Sterk uit Leuth en showdrumband Mook.

Het zal een middag worden met veel melodisch slagwerk. De malletband van MDVS Doesburg staat sinds een paar jaar onder leiding van Arend-Jan van Straten. Hij heeft de slagwerkgroep omgetoverd tot een malletband.

Hierdoor worden meer melodische slagwerkstukken gespeeld. Veel aangenamer om naar te luisteren en veel herkenbaarder dan alleen slagwerkstukken. Het belooft dus een leuke spectaculaire middag te worden op zondag 5 november. De zaal gaat open om 13.30 uur en de toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.