Spannende kindervoorstelling in Gasthuiskerk Doesburg

Op woensdag 5 september is theatergroep Mijnheer Monster terug in de Gasthuiskerk in Doesburg. Dit keer met om 15.00 uur de spannende kindervoorstelling De Gruffalo.

Afgelopen seizoen speelde dit gezelschap in de Gasthuiskerk voor een uitverkocht huis de voorstelling ‘Over een kleine mol.’

Een muis loopt door een donker bos en wordt beslopen door drie dieren die hem willen opeten. Gelukkig bedenkt de muis een list. Maar wat gebeurt er als hij wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels? Overwint hij zijn angsten?

‘De Gruffalo’ is een spannende en fysieke slapstickvoorstelling van hetzelfde gezelschap als eerder De kleine Mol! Geschikt voor iedereen van 3 jaar en ouder. Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet?

De Gruffalo is een spannende kindervoorstelling naar het bekende boek van Julia Donaldson en Axel Scheffler. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Meneer Monster maakt jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.

Een toegangskaart kost 7,50 euro en is te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑