Een mooie mijlpaal voor het La Lalique Museum in Doesburg. De Facebookpagina van het juwelen- en glaskunstmuseum in de historische binnenstad heeft inmiddels meer dan 5.000 fans.

Op donderdagochtend staat de teller op exact 5.003 mensen die de pagina volgen en updates in hun tijdlijn op Facebook krijgen. Met dit aantal behoort de Facebookpagina van La Lalique tot de grootste pagina’s van Doesburgse bedrijven en instellingen.

In het museumwereldje zijn er vanzelfsprekend veel grotere pagina’s. Zo heet het Rijksmuseum ruim 350.000 Facebookvolgers en het Van Gogh Museum zelfs ruim 2 miljoen.

In onze regio zien we andere aantallen. Zo heeft het betrekkelijk nieuwe MORE Museum in Kasteel Ruurlo slechts 587 volgers en het Stadsmuseum Doetinchem 644 mensen die het museum op Facebook volgen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.