Op 3 oktober houdt Andre Bikker uit Doesburg een wandeling vanuit Montferland richting Doetinchem. Het gaat om een sponsorwandeling voor het goede doel, voor Zuid-Afrikaanse kinderen met aids.

 

Tijdens de sponsorwandeling is er een lunch die bereid wordt door Brenda van Klingeren. Na de lunch wordt weer vaart gezet richting het startpunt in Montferland.

 

‘Door mee te lopen steun je de bouw van een vakantierusthuis voor kinderen met aids en hun familie of begeleiders. Stichting Table Mountain is al tientallen jaren actie in Zuid-Afrika met voorlichting en gericht opbouwprojecten op scholen’, aldus Bikker, bekend van De Schilderschool.

 

Bikker vervolgt: ‘Het is effectief omdat Jaqueline en Geko Donkerbroek de motor achter het project zelf daar wonen en een prachtige mix zijn van Hollandse doelgerichtheid en zij als Afrikaanse vrouw snapt hoe het lokaal werkt’.

 

De familie Bikker van Zijtveld gaat zelf in december het huisje afbouwen en schilderen. Daarmee is de garantie gegeven dat al het geld op de goede plek komt.

 

Bikker: ‘Je betaald 25 euro en je krijgt een prachtige wandeling van 25 kilometer met heerlijke lunch en start met koffie of thee in het Tolhuis in Zeddam. Wil je lopen tot de lunch of vanaf de lunch dat kan ook. Dan is de route ongeveer 12,5 km’.

 

Ben je meer van het oude sponsorstempel, vraag dan via het onderstaande e-mailadres een sponsorlijst op en verzamel je eigen sponsoren. De organisatie hoopt zo 1.750 euro bij elkaar te lopen.

 

Opgeven kan tot zaterdag 26 september via info@andrebikker.nl.

100_0605