De Stichting Doesburg 777 wil van het Feestjaar 777 ook een sportief jaar maken. Het spreekt vanzelf dat daarvoor de medewerking en de hulp van sportminnend Doesburg belangrijk zijn. De sportbijeenkomst wordt gehouden op 16 oktober om 20.00 uur in de kantine van Sportclub Doesburg.

 

Om gezamenlijk te bespreken wat de mogelijkheden zijn, en om te horen hoe de Doesburgse sportverenigingen, -clubs en -bedrijven er over denken wordt daarom een bijeenkomst belegd. Er zijn al wel veel plannen en ideeën, maar beslissingen wil de stichting liever in overleg nemen. De bijeenkomst wordt gehouden op 16 oktober om 20.00 uur in de kantine van Sportclub Doesburg.

 

De uitnodiging is verstuurd aan Sportclub Doesburg, Badmintonvereniging Doesburg, Tennisvereniging Doesburg 2002, The Phantoms, DWV Doesburg, KV Rivalen, het Doesborgsche Schaak Genootschap, Gymastiekvereniging Unitas, de SKD (Stichting Kegelsport Doesburg), Bridgeclub Doesburg, de Hanzelopers, Stepteam Doesburg, de SSD, Bodycontrol, Astrid’s Aerobics & Fitness en Plusfit.

 

Ook wie wil meepraten en geen uitnodiging heeft ontvangen is van harte welkom. U kunt de uitnodiging downloaden op www.doesburg777.nl.