De eerste ondernemersbeurs voor kleine Doesburgse ondernemingen of zelfstandige professionals, lijkt op voorhand al een succes te worden. Alle 27 stands voor het evenement op 14 mei zijn binnen een maand verkocht.


Dat meldt medeorganisator Jan Strating tijdens Open Coffee Doesburg op woensdag 6 april in Gasthuis du Soleil. Bij de vorige Open Coffee Doesburg een maand geleden startte de inschrijving voor de beurs.


De Doesburgse Ondernemersbeurs  vindt op zaterdag 14 mei plaats in Gasthuis du Soleil. De deuren voor het publiek gaan om 10.00 uur open en de beurs, waarbij de ondernemers zich laagdrempelig kunnen presenteren, duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis.


Burgemeester Kees Luesink zal om 11.00 uur een ceremoniële openingshandeling verrichten.


De beurs heeft als doelstelling dat kleine bedrijven en zelfstandige professionals uit Doesburg, die veelal  relatief onzichtbaar zijn, maar wel veel waardevolle producten, diensten, kennis, kunde en ervaring hebben, zich kunnen presenteren aan het grote  publiek, zowel zakelijk als particulier.


Het idee komt uit de koker van Casper Bakker en Jan Strating, de stuwende krachten achter de informele netwerkbijeenkomsten van Open Coffee Doesburg.