Vijf markante locaties in Doesburg zijn voorgedragen voor de wedstrijd Achterhoek in 3D. Doesburgers kunnen hun voorkeur kenbaar maken, waarbij de deelnemende locaties kans maken om te worden geprint in 3D.

Achterhoek in 3D is een initiatief van Stadslab Doetinchem in samenwerking met cultureelcentrum Gruitpoort. Diverse Achterhoekse gemeenten doen mee waaronder Doesburg.

Vanuit Doesburg zijn vijf locaties genomineerd, te weten de linies van Doesburg, Stadsbierbuys De Waag, horecabedrijf Het Arsenaal, de Grote of Martinikerk en het stadhuis.

Stemmen
Inwoners kunnen via http://www.stadslabdoetinchem.nl/stemmen3d/ stemmen op hun favoriete locatie. Wanneer een Doesburgse locatie wordt uitgekozen, dan wordt deze locatie in 3D geprint en tentoongesteld op verschillende locaties in de Achterhoek.

Er kan worden gestemd tot en met zondag 15 januari.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.