Stepteam Doesburg kijkt terug op een succesvol Nederlands Kampioenschap Steppen op het onderdeel Sprint. Namens Stepteam Doesburg maakte Albert Klompmaker uit Dieren indruk met een vierde plaats. De prestatie van de Stepteam Doesburg-rijder kreeg extra glans omdat hij de aflopen twee jaar vanwege werk de step in de schuur moest laten staan.


Klompmaker won in 2008 nog het NK Steppen Sprint maar door een baan in het buitenland was hij er de afgelopen twee jaar niet bij. Des te verrassend was zijn vierde plaats in het eindklassement.


Op zaterdag 4 juni werden op sportpark De Peppelensteeg in Ede de 200, 500 en 1.000 meter. Grote man was de uit Leersum afkomstige Eelco L’Abee. Hij won alle afstanden in een persoonlijk record. Bij de dames werd Rosanne Reijne uit Woudenberg uitgeroepen tot kampioen


De eerstvolgende wedstrijd voor de stepcompetitie (Kickbikecup) is op 25 juni 2011 op het terrein van FlevOnice. Daar zal een 200m sprint gereden worden een teamestafette en een criterium van 30 kilometer.