Zangtrio Sweet Silver uit Warnsveld is op maandag 7 oktober om 19.30 uur te gast in het Jazzcafé van Gasthuiskerk Doesburg. Sweet Silver bestaat uit Sabine Harmsen, Sabine van Oostveen en  Marjolein Brinkman..

Het trio zingt heerlijke 3 stemmige jazz nummers van vroeger, maar ook hedendaagse nummers in een jazzy jasje en veelal in de stijl van The Andrews Sisters of The Boswell Sisters.

Sweet Silver speelt sinds mei 2017 met een eigen combo dat bestaat uit Louis Houët, piano en trompetviool, Wil van Schaik, basgitaar en Ton Damm, saxofoon en klarinet. Het trio trad voor het eerst op met dit nieuwe combo tijdens Doesburg Jazz op zaterdag 11 november 2017.

Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay as you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.