Taalwerkplaats komt met ‘De Creatieve Schrijftafel’

Op donderdag 1 november organiseert de Taalwerkplaats binnen de Buurtacademie aan de Linie 4 in Doesburg twee keer ‘De Creatieve Schrijftafel’. Dit is een ongedwongen plek van ontmoeten, samenzijn, schrijven, lezen en inspireren. ‘De Creatieve Schrijftafel’ op 1 november wordt gehouden van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.30 tot 21.00 uur.


De deelnemers (m/v, jong/oud) werken aan korte schrijfopdrachten om te onderzoeken, te delen en te laten verrassen. Het gaat niet om mooi of foutloos schrijven, maar om te ervaren wat er al schrijvend allemaal kan ontstaan. Ervaring met schrijven is niet nodig.


Vanwege de introductie van “De Creatieve Schrijftafel” wordt deze activiteit gratis aangeboden inclusief koffie en thee. Opgeven is niet nodig, maar mag wel. ‘Wel graag zelf pen en papier meebrengen’, aldus Marjolein Bulten namens de organisatie.


Bij voldoende belangstelling zal ‘De Creatieve Schrijftafel’ iedere eerste donderdag van de maand plaatsvinden van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Deelname dan bedraagt 2 euro per persoon. Dit is inclusief koffie en thee.

3 reacties

 1. Gerard Peters

  Graag maak ik gebruik van deze uitnodiging.
  Tot Nov. a.s.
  Ave GP

 2. Miranda Molenaar

  Helaas kon ik er niet bij zijn maar ik hoop dat dit nu vaker gehouden wordt.

 3. Marjolein Bulten

  Beste mensen,

  Gisteren hebben in totaal 2 tafelheren en 8 tafeldames deelgenomen aan De Creatieve Schrijftafel;deze wordt vervolgd en wel op donderdag, 6 december a.s. 19.30-ca.21u. De Linie 4, t.o. de apotheek in Doesburg, 1e verdieping.
  Ik verheug me weer op een bijzonder creatief avondje “schrijftafelen”! Met een warme groet; graag tot dan!
  Marjolein Bulten
  Buurtacademie Doesburg
  De Taalwerkplaats/Spelen Met Taal
  De Creatieve Schrijftafel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑