Tamara Verheij is benoemd tot nieuwe binnenstadcoördinator van Doesburg. Ze volgt Marieke Kinds op, die op haar beurt vorig jaar Jan Strating, de eerste stadsmanager van Doesburg, opvolgde.

Verheij is professioneel fotograaf en al 10 jaar eigenaresse van Inbeeldt. Ze is woonachtig in Doesburg en gaf eerder het boek ‘Of je mosterd lust’ uit, een boek waarin gerechten staan vermeld met Doesburgse mosterd. Verheij volgde de fotovakschool in Apeldoorn.

Stichting Centrum Belang Doesburg laat weten verheugd te zijn met het aanstellen van Verheij als nieuwe binnenstadcoördinator. ‘Uit de sollicitanten is Tamara Verheij als de meest geschikte kandidaat naar voren gekomen’, zo laat de stichting weten in haar nieuwsbrief.

In december plaatste de stichting een vacature nadat Marieke Kinds kenbaar had gemaakt te stoppen als binnenstadcoördinator. Kinds vervulde haar rol sinds het vertrek van Jan Strating in het voorjaar van 2017. Eerst gedeeltelijk, waarbij ze de communicatie op zich nam. Later nam ze het hele pakket van Strating over.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.