PlusFit breidt uit met dependance Burgemeester Keiserplein

PlusFit Fitness en Fysiotherapie gaat uitbreiden. Het Mauritsveld krijgt binnenkort een dependance in de wijk de Ooi. Het contract hiervoor is afgelopen week getekend en de verwachting is dat de verbouwing ongeveer een maand in beslag zal nemen.

De extra locatie komt in de Wilgenstraat, een zijstraat van het Burgemeester Keiserplein, waar tot voor kort een peuteropvang was gevestigd. De dependance zal de naam PlusFit Burgemeester Keiserplein gaan dragen.

De reden voor de uitbreiding is tweeledig. Enerzijds is er een tekort aan ruimte op het Mauritsveld ontstaan en anderzijds biedt het PlusFit de mogelijkheid om de bestaande activiteiten uit te breiden en de kwaliteit van trainingen te waarborgen.

Enige tijd geleden is PlusFit gestart met het Leun & Steunpunt, een initiatief om ouderen een helpende hand toe te steken in de vorm van “voor klanten door klanten”. Op deze manier wil PlusFit een stukje meehelpen op het gebied van zelfstandig blijven wonen. De dependance Burgemeester Keiserplein zal binnen het Leun & Steunpunt een bepaalde invulling kunnen gaan geven.

Naast deze nieuwe locatie in de wijk de Ooi is PlusFit ook actief in zwembad Den Helder en is er sinds kort een eigen behandel- en oefenruimte in wooncomplex Grotenhuys (voorheen IJsselzicht).

PlusFit bestaat deze maand 10 jaar. Afgelopen vrijdag werd hiervoor een receptie gehouden in Stadsbierhuys De Waag en op zaterdag 27 januari is er een jubileumfeest. De opbrengsten van de donaties en van de kaartverkoop voor het jubileumfeest gaan naar het Leun & Steunpunt PlusFit en naar het Nationaal Ouderenfonds.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑