Ter Steeg Lederwaren in Doesburg heeft de landelijke prijs Story Telling Awards gewonnen in de categorie Leather and Shoes. De Doesburgse winkel is volgens de jury met afstand de beste in deze categorie.

‘Door de open persoonlijkheid en de oprechte interesse van de medewerker, voelt de sfeer in de winkel prettig. De medewerker stelt meerdere vragen om achter de wensen van de klant te komen en op die manier de klant optimaal te kunnen helpen’, staat te lezen in het juryrapport.

Het juryrapport meldt verder dat de medewerker vakkundig is en niet probeert ‘iets aan te smeren’. Verder is de jury te spreken over het feit dat de medewerker duurzaamheid promoot en in gaat op klantbehoefte.

De Storrytelling Award is vijf jaar gelden geïntroduceerd als onderdeel van de Dutch Retail Experience Awards. De Storytelling Award is uitgereikt aan de retailer die het meest succesvol is in het toelichten van de achtergrond van haar merken. Dit als onderdeel van de steeds belangrijker wordende “Customer Experience” in de fysieke winkels. Winkelbeleving en de kwaliteit van het verblijf vormen essentiële randvoorwaarden om de verkoop te stimuleren.

Ter Steeg Lederwaren is een meer dan 100 jaar jong bedrijf met een grote liefde voor leer en kwaliteit. De collectie bestaat uit merken die dit ook hoog in het vaandel hebben staan zoals Shabbies en Fred de la Bretoniere.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.