Aloys Seegers heeft Mental Theo vastgelegd als een van de artiesten voor het jaarlijkse pleinfeest tijdens Doesburg Binnenste Buiten. De bekende dj draait op vrijdagavond 13 juli op het plein bij de Martinikerk.

Mental Theo maakte in de jaren negentig furore met Charly Lownoise en scoorde in 1995 met Wonderfull days een kneiter van een hit. Daarna volgden onder andere nog hits als Stars, Fantasy World en Hardcore Feelings. Verder is hij bekend van radio en tv.

‘Met Mental Theo hebben we een artiest vastgelegd die zowel jong en oud aanspreekt. Bij het selecteren van artiesten voor het Pleinfeest roep ik thuis wel eens wat namen. En bij Mental Theo sloegen mijn dochters aan’, aldus feestorganisator Aloys Seegers.

Qmusic
Naast Mental Theo is ook Vinchenzo vastgelegd. De Nederlandse zanger, bekend van deelname aan The voice of Holland, treedt zaterdagavond 14 juli op. Vinchenzo scoorde in de zomer van 2017 een hit met het nummer Daily.

Op donderdagavond zal naar alle waarschijnlijkheid weer Het Foute Uur van Qmusic de feestavond verzorgen. Dat was ook voorgaande jaren het geval. Daarnaast hoopt Seegers nog een paar dj’s toe te voegen aan het programma.

‘We hopen weer op zo’n tweeduizend man publiek per avond. Net als vorig jaar plaatsen we weer een dak over het plein zodat iedereen bij regenachtig weer droog staat. En we mogen een half uurtje langer doorgaan, dus het belooft weer een prachtig evenement te worden’, aldus Seegers.

Het Pleinfeest wordt gehouden op donderdag, vrijdag en zaterdag tijdens Doesburg Binnenste Buiten, in de regio beter bekend als de braderie. Doesburg Binnenste Buiten is het grootste evenement met de meeste bezoekers voor Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.