In het Kunstlab in Doesburg is tot en met 4 oktober de tentoonstelling De Rode Draad te zien. Leden van het Kunstlab laten in schilderijen, sieraden, textiel, fotografie en beelden zien hoe de rode draad letterlijk en figuurlijk door de expositie loopt.

Het thema De Rode Draad sluit ook aan bij de Nationale Textiel-en Vezelmanifestatie die op 30 september wordt gehouden in de Grote kerk in Doesburg. Het Kunstlab presenteert tijdens deze manifestatie een spectaculaire modeshow waarin het kunstzinnige aanbod van het Kunstlab verweven is.

Het Kunstlab is te vinden aan de Ooipoortstraat 35 in Doesburg. Openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de Culturele Zondag op 1 oktober is het Kunstlab ook geopend.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.