The Jibs sluiten het driedaagse muziekpodium van De Waag af tijdens Doesburg Binnenste Buiten. Dat gebeurt op zaterdag 13 juli vanaf 20.00 uur in de openlucht voor De Waag.

Drie avonden lang staan in de avonduren van Doesburg Binnenste Buiten live-acts op het programma. Op zaterdag 13 zorgen The Jibs vanaf 20.00 uur voor een klassieke afsluiting op Podium De Waag. Eerder maakte eigenaar Roy Kappert bekend dat de Normaal tribute band De Hakviolen (donderdag 11 juli) en 5th Wheel (vrijdag 12 juli) optreden.

Wil Elissen, Willem van Dooren, Ernst Wernicke, Gé Klap en Miel Groothedde zijn de mannen van The Jibs. Met hun swingende ritmesectie zorgt gezelschap voor een rumoerig swingende, authentieke en gedreven avond. De vier heren spelen nog steeds het repertoire waarmee ze in 1964 begonnen: The Rolling Stones, The Kinks, The Who en The Animals.

De drie concerten tijdens de avonduren van Doesburg Binnenste Buiten zijn gratis toegankelijk en beginnen om 20.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.