The Singalong Operasingers op 14 oktober in Gasthuiskerk

The Singalong Operasingers treedt op 14 oktober op in de Gasthuiskerk in Doesburg. Het optreden begint om 20.00 uur en een toegangskaart kost 7,50 euro.

Opnieuw veel zang in Gasthuiskerk Doesburg. Dit keer met de meeslepende melodieën van The Singalong Operasingers. Op vrijdag 14 oktober om 20.00 uur kunnen liefhebbers van area’s en melodieën uit opera, operette en musical meezingen of komen luisteren.

In deze muzikale happening hoort u klassieke krakers als O sole mio, Toreador, het duet uit de Parelvissers, Schenkt man sich Rosen in Tirol of You’ll never walk alone. Kom ook en zing mee!

Iedereen kent er wel een paar bekende melodieën uit musicals, opera’s en operettes, tv-programma’s en film. En iedereen zingt of neuriet er ook weleens eentje. Op de fiets, in de auto, of onder de douche. Op 14 oktober zijn de Singalong Opersingers te gast in Doesburg en kan iedereen zijn of haar hart ophalen en uit volle borst meezingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑