De laatste thema-avond van Hanzegilde Doesburg voor het zomerreces wordt op woensdag 19 juni gehouden. Centraal op deze avond staat het schrijven van persberichten. De thema-avond wordt verzorgd door Ingrid Kooijman van Ingrid Kooijman Tekst & Beeld en Richard Kok van DoesburgDirect.nl.

 

Tijdens deze informatieavond voor leden van netwerkclub Hanzegilde Doesburg komt het belang van het schrijven van een goed persbericht aan de orde. Uiteraard wordt tot in detail ingegaan waar een goed persbericht uit bestaat.

 

‘Een goed persbericht over je bedrijf is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de marketingactiviteiten. Opgeven hierbij aanwezig te zijn, kan door te mailen naar ilse@kleynenborgh.com. Als je een introducé mee wilt nemen, dan kan dat. Graag ook even doorgeven’, aldus Ilse Schrijver, voorzitter van Hanzegilde Doesburg.

 

Hanzegilde Doesburg houdt haar thema-avonden een keer per maand in Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat in het centrum van Doesburg. Leden van Hanzegilde Doesburg kunnen deze avonden gratis bezoeken. De volgende bijeenkomst van Hanzegilde Doesburg is 22 augustus.

 

Taalprofessionals Ingrid Kooijman en Richard Kok verzorgden eerder een thema-avond. Deze ging over het zakelijk gebruik van sociale media. Hieronder een sfeerimpressie van de bijeenkomst.