Tom Kets 50 jaar lid van DWV

Tom Kets is door voorzitter Andre Vreman in het zonnetje gezet vanwege het 50-jarig lidmaatschap van DWV. Kets en DWV zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kets kreeg het begrip DWV al vroeg met de paplepel ingegoten van zijn ouders.

 

Zijn moeder was medeverantwoordelijk voor de zwemafdeling binnen de vereniging, terwijl zijn vader één van de grondleggers was van het 1e waterpoloteam en een voornaam bestuurslid. Dat hij lid werd van DWV was vanzelfsprekend in het kielzog gevolgd door zijn jongere broer Henkjan en zus Marjolein.

 

Kets heeft een lange actieve carrière als wedstrijdspeler achter de rug, maar heeft ook lang als scheidsrechter gefungeerd voor de vereniging. Met het laatste was hij een aantal jaren geleden al gestopt, na het vorige seizoen besloot hij ook te stoppen met het spelen van waterpolo in competitieverband en het lichamelijk wat rustiger aan te gaan doen. DWV bleef hij trouw, maar nu als donateur.

 

Maar helemaal stil zitten is niets voor Kets, dus besloot hij medio januari zich aan te sluiten bij de actieve groep Recreantengroep van DWV welke het “Masterzwemmen” beoefenen. Kets: “Het is vooral een hele gezellige groep, hoewel ik veel leden hiervan niet direct kende voelde ik me direct welkom. Nu is dat niet vreemd, DWV heb ik al de jaren mogen ervaren als een hele warme vereniging. Het bevalt mij prima en het is bedoeling dat ik weer lid van DWV wordt”.

 

Ondanks deze korte onderbreking van zijn lidmaatschap, kon het Bestuur van DWV natuurlijk dit lustrum niet onopgemerkt aan zich voorbij laten gaan en verraste de jubilaris met een persoonlijk cadeau in de vorm van een gepersonaliseerde bakhanddoek.

Tom Kets

 

1 reactie

  1. Frans van der krul

    Tom,
    van harte en hoop dat je je nog lang blijf inzetten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑