Tuunte in Doesburg blijft open. De winkel in de Meipoort is een van 19 winkels die horen bij de doorstart van de kledingketen. Tuunte Fashion is volgens De Gelderlander nu in handen van Jola Mode.

Jola Mode zou volgens de regionale krant de nieuwe eigenaar zijn van het eerder failliet verklaarde Tuunte Fashion. Jola Mode wil door met 19 winkels, waaronder de zaak in Doesburg.

Goed nieuws dus voor Doesburg omdat de winkel door kan draaien. De winkels is slechts twee dagen dicht geweest na het uitspreken van het faillissement. Direct na de aanstelling van een curator ging de winkeldeur in de Meipoortstraat weer open.

Naast Doesburg blijven ook de Tuunte-zaken in onder andere Didam, Doetinchem en Eerbeek open. De nieuwe eigenaar heeft kenbaar gemaakt dat de naam Tuunte blijft bestaan, even als het hoofdkantoor en het magazijn in Winterswijk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.