Edelsmederij Tobias heeft als Vaderdagcadeau armbanden van Silk in de aanbieding. Het gaat om stoere armbanden uitgevoerd in zilver en leer.

De robuuste armbanden van Silk, verkrijgbaar in zilver gecombineerd met leer en in volledig zilveren uitvoering, laat Edelsmederij Tobias weten. Deze stoere armbanden zijn verkrijgbaar vanaf 85 euro en worden bestempeld als Vaderdagcadeau.

Verder heeft de juwelier in de Kerkstraat elegante Bering horloges in de aanbieding voor een speciale actieprijs van 99 euro. Normaal kosten deze horloges 149 euro.

Het horloge heeft een makkelijk verstelbare band, werkt op een batterij en heeft krasvast saffierglas. De horloges worden aangeboden zolang de voorraad strekt.

Vanwege de kermis in Doesburg is Edelsmederij Tobias van 27 tot en met 30 juni gesloten. Vanaf 1 juli is de zaak weer open. Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni.

 Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.