Café DuMidi is toegevoegd als locatie van Doesburg Jazz 2017, een meerdaags jazzevenement in november. Daarmee komt het aantal locaties uit op 7.

Eerder werd al bekend gemaakt dat er op 11 en 12 november optredens zijn in Stadshotel Doesburg, de Gasthuiskerk, Grand Café Duo, De Bonte Hond, Het Arsenaal en Stadsbierhuys De Waag.

Inmiddels is het speelplan bekend. Daarop staan onder andere optredens van Robert Kersten, Diksie Krekkers, Sweet Silver, Modern Mustard Jazzband en de Blue River Jazzband.

Door de verschillende jazzstijlen is er voor elke jazzliefhebber strak in november wat wils. De entree voor het bezoeken van de optredens is gratis. Tijdens de concerten kan het publiek een vrijwillige bijdrage geven aan de jazzformaties op basis van ‘please pay when you go away’.

Mocht Doesburg Jazz 2017 een succes worden, dan is het de bedoeling dat het muziekevenement een vaste plek krijgt op de evenementenkalender van Doesburg. Buiten het genieten van de muziek zijn het spreiden van evenementen en meer bezoekers naar Doesburg halen andere doelstellingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.