Bistro La Boucherie gaat voorlopig niet open. Een zakelijk conflict door betalingsproblemen zijn de oorzaak dat de nieuwe uitbaters niet welkom zijn.

Pandeigenaar Kees Bongers zit met zijn handen in het haar. Na maanden zoeken vond hij recent nieuwe uitbaters voor zijn restaurant in de Boekholtstraat.

In mei werd proefgedraaid en alleen formele zaken moesten nog rond komen om in het eerste weekend van juni het bekende Doesburgse restaurant weer open te doen. Maar de zakelijke afhandeling kwam er niet en de deur bleef op slot.

‘Ik ben teleurgesteld. Het vertrouwen is geschaad. Ik heb er alles aan gedaan om de nieuwe uitbaters te helpen, maar ze kwamen niet met de beloofde financiën over de brug’, aldus Bongers, die zegt door research meer te weten is gekomen over de aspirant nieuwe uitbater.

Bongers heeft andere sloten op zijn restaurant gezet en is druk in de weer om leveranciers af te bellen.

Bistro La Boucherie sloot in oktober 2016 haar deuren toen de toenmalige uitbaters en de chef-kok het voor gezien hielden. Voor Bongers volgde een zoektocht naar nieuwe exploitanten. Die dacht hij gevonden te hebben in Léon Cuypers. Dat blijkt nu een misvatting te zijn.

Lees ook:
Nieuwe eigenaren voor La Boucherie

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.