Bistro La Boucherie gaat weer open. Het is eigenaar Kees Bongers gelukt om een nieuwe exploitant te vinden voor de eetgelegenheid in de Boekholtstraat. Daarmee komt een einde aan een sluiting van ruim een half jaar.

De nieuwe uitbaters zijn Léon Cuypers en Aukje Tol. Leon gaat de keuken leiden en Aukje stuurt de zwarte brigade aan. Het duo draaide in april al proef en dat beviel zo goed dat ze vanaf juni het gezicht worden van La Boucherie.

Léon heeft zijn opleiding genoten aan de MHS Wageningen en daarna zijn vakopleiding vervolgd binnen het SVH. Hij heeft gewerkt bij Hostellerie De Hamert, Chez Phillipe en Scholteshof in België. Na deze periode heeft hij een tijd lang het vak vaarwel gezegd maar zich altijd bezig gehouden met voeding en aanverwante.

Aukje heeft jaren in de horeca gewerkt en is gediplomeerd ijsbereider, maar het bedrijfsleven trok haar aandacht. Naast haar reguliere baan zal Aukje een prominente rol spelen in het restaurant als gastvrouw.

Beide hebben een droom een authentiek Franse bistro te runnen. Met La Boucherie is deze droom werkelijkheid geworden, zo laten ze weten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.